Obrazovanje

"Mikrofin" donirao opremu Tehnološkoj školi

"Mikrofin" donirao opremu Tehnološkoj školi
Foto: N.N. | "Mikrofin" donirao opremu Tehnološkoj školi

BANJALUKA - Kako bi pomogli da saloni za izvođenje praktične nastave budu što bolje opremljeni, Mikrokreditno društvo "Mikrofin" Tehnološkoj školi u Banjaluci doniralo je opremu vrijednu 2.100 KM.

"Aktiv nastavnika praktične nastave obratio nam se s molbom za pomoć u vidu opremanja školskih salona neophodnim alatima za izvođenje nastave i vrlo rado smo se odazvali. 'Mikrofin' je u svom radu usmjeren na preduzetnike, tako da ovaj školski smjer, koji obrazuje buduće preduzetnike i osposobljava ih da se već po završetku škole osamostale, smatramo izuzetno važnim za zdravlje domaće privrede", izjavio je Boris Todić, šef banjalučke filijale "Mikrofina".

Ksenija Tica, nastavnica praktične nastave u ovoj školi, kazala je da im je ova pomoć dobrodošla.

"Veoma je važno da učenici budu motivisani i da im podstaknemo želju za učenjem i usvajanjem novih vještina", izjavila je ona.

Direktor škole, Aktiv nastavnika i učenici zahvalili su za vrijednu donaciju, uputivši apel drugim banjalučkim kompanijama da pomognu srednjim školama kroz doniranje nastavnih sredstava, opremanje kabineta i omogućavanje prakse za srednjoškolce.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije