Obrazovanje

Pratite nas na Google news

NUBL organizuje "Roditeljski sastanak"

NUBL organizuje "Roditeljski sastanak"
Foto: N.N. | NUBL organizuje "Roditeljski sastanak"
N.N.

BANJALUKA - Nezavisni univerzitet Banjaluka organizuje događaj pod simboličnim nazivom "Roditeljski sastanak", koji će biti održan u četvrtak, 12. decembra sa početkom u 14 časova.

"Zamišljeno je, da u okviru ovog događaja, budu pozvani roditelji, staratelji, najbliže osobe, naših studenata, kako bismo im dočarali i prezentovali funkcionalnost našeg univerziteta", navedeno je u saopštenju Nezavisnog univerziteta Banjaluka.

Kako se dodaje, prema protokolarnom programu, studentima i njihovim najbližima, pozdravnim govorom, obratiće se rektor i prorektor za nastavu i studentska pitanja.

"Za Vas smo pripremili i kulturni program koji će sadržati prezentacije studijskih programa, kao i predstavu naše glumačke sekcije 'Nezavisna scena' i na samom kraju, obilazak univerziteta i srdačno pripremljen koktel. Biće nam čast, otvoriti naša vrata i ugostiti Vas i Vaše najbliže. Radujemo se Vašem dolasku", navedeno je u saopštenju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije