Obrazovanje

NUBL promovisao studente i dodijelio diplome

NUBL promovisao studente i dodijelio diplome
Foto: Ustupljena fotografija | NUBL promovisao studente i dodijelio diplome

BANJALUKA - Povodom Dana Nezavisnog univerziteta Banjaluka i 17 godina postojanja danas su svečano promovisani studenti koji su završili prvi, drugi i treći ciklus studija.

Diplome svršenim studentima drugog i trećeg ciklusa uručio je rektor Nezavisnog univerzite Banjaluka Zoran Kalinić. 

Uz čestitke za 17 godina uspješnog rada Kalinić je istakao je da se savremena društva mjere i po tome koliko imaju i visokoobrazovanih i Nezavisni univerzitet Banjaluka je jedna od visokoškolskih ustanova koja omogućava podizanje nivoa znanja u našem društvu. 

"Savremeno obrazovanje ima veoma važnu ulogu u transformaciji društva", naveo je rektor Zoran Kalinić i istakao da u ostvarivanju ove uloge u narednom periodu Nezavisni univerzitet Banjaluka se opredjeljuje za razvoj obrazovanja u nekoliko osnovnih pravaca. 

"Ključni pravac odnosi se na primjenu novih tehnoloških dostignuća u obrazovnom procesu, ali i novih metoda u nastavi", poručio je rektor Kalinić. 

On je dodao da je "znanje sve važniji resurs i zbog toga je kvalitetno obrazovanje prioritet modernog čovjeka".

"Već 17 godina Nezavisni univerzitet Banjaluka unapređuje kvalitet visokog obrazovanja, u skladu sa novim trendovima u okruženju. Nezavinsi univerzitet Banjaluka je mjesto na kojem počinje budućnost", poručio je Kalinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije