Obrazovanje

Najbolja LAST MINUTE ponuda ovog ljeta donosi vam odlično plaćen posao

Najbolja LAST MINUTE ponuda ovog ljeta donosi vam odlično plaćen posao
Foto: Ustupljena fotografija | Najbolja LAST MINUTE ponuda ovog ljeta donosi vam odlično plaćen posao

Da li ste i vi među onima koji jure last minute ponude turističkih agencija kako bi ugrabili što veći popust za ljetovanje?

E pa baš ovih dana pojavila se još jedna fantastična last minute ponuda, a sjajna vijest je ta da je, ako požurite, možete iskoristiti i vi! Ova akcija može vam omogućiti da nikada više ne razmišljate o tome koliko zarađujete, gdje ćete putovati ili čak živjeti i raditi.

Naime, ITAcademy organizuje veliku last minute akciju koja vam uz popust od preko nevjerovatnih 900 eura poklanja i kartu za IT usavršavanje!    Kako navode, broj ljudi koji će moći da iskoriste ovu ponudu je ograničen. Zato što prije rezervišite svoje mjesto preko sajta it-akademija.com i pođite na put od početnika do uspješnog IT eksperta. 

Ako uspijete da osigurate svoje mjesto na vrijeme, nema sumnje u to da će vam se ova ponuda višestruko isplatiti, i to za manje od 12 mjeseci!

Putovanje koje će vam promijeniti život

Dok mnogi građani iz regiona teško pronalaze radno mjesto sa pristojnom platom, pa samim tim moraju i da jure takozvane last minute ponude sa velikim popustima da bi uopšte razmišljali o ljetovanju, naši sugrađani koji se bave IT poslovima imaju mnogo slađe muke: 

  • Ne samo da zarađuju i po nekoliko prosječnih plata (čak i na juniorskim pozicijama) već i do posla dolaze veoma brzo. 

Zato je ITAcademy, jedina škola koja obezbjeđuje sveobuhvatno jednogodišnje IT školovanje i svoje polaznike priprema za najplaćenije poslove današnjice, ovog ljeta pripremila specijalnu last minute ponudu, koja vam, uz uštedu od preko 900 eura, omogućava da i vi na najsigurniji mogući način zakoračite u uzbudljivi IT svijet

Izaberite IT destinaciju koja vas najviše interesuje

Prema svim istraživanjima, IT tržište ima i te kakav potencijal za budući rast, i to zahvaljujući digitalizaciji, koja je postala jedan od najizraženijih trendova u svim sferama poslovanja. Primat u ovome preuzima umjetna inteligencija, koja doprinosi otvaranju niza novih poslovnih mogućnosti za one koji razmišljaju o karijeri u IT-ju. 

Ovo ukazuje na to da svako ko ovlada podobnim znanjima i praktičnim vještinama, koje su tržištu potrebne više nego ikada ranije, može vrlo lako da pronađe posao i počne odlično da zarađuje!

Iako mnogi misle da je za rad u IT sektoru potrebno posebno fakultetsko obrazovanje, u realnosti to nije slučaj. Oko 70% programera (najplaćenijih IT stručnjaka) u svijetu nema završen fakultet iz srodnih oblasti. Za rad u IT-ju najvažnija su praktična znanja, a njih možete steći za kratko vrijeme, bez obzira na prethodno iskustvo. 

Tako, zahvaljujući jedinstvenoj metodi za lakše i brže učenje, na ITAcademy imate priliku da za manje od 12 mjeseci školovanja steknete vještine za koje je ranije bilo potrebno dvije do četiri godine. Potrebno je samo da izaberete IT oblast koja vas najviše privlači: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili pak razvoj mobilnih aplikacija. Šta god da izaberete, nećete pogriješiti, jer svako od ovih zanimanja garantuje odličan posao i visoka primanja – od samog starta.

Nastava u učionici ili preko interneta

Ukoliko se odlučite za školovanje na ITAcademy, birate i način pohađanja nastave – u učionici ili preko interneta.

Predavanja u najmodernije opremljenim učionicama zasnivaju se na minimumu teorije i maksimumu prakse, a učenje se bazira na zadacima i projektima, što doprinosi tome da se veoma brzo osposobite da samostalno obavljate budući posao.

Ipak, ako želite da organizujete svoje vrijeme onako kako vama najviše odgovara, sva profitabilna znanja i vještine, ali i diplome, možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema.

Obuka preko interneta uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za provjeru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici.

Dovoljno je samo da imate računar i internet.

I ne samo to! Školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla.

Praksa i mogućnost zaposlenja u najuglednijim IT kompanijama, mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, 100 besplatnih sati u IT hubovima za rad na realnim projektima i razvoj freelance karijere, fakultativni kursevi engleskog i njemačkog za one koji žele da rade u inostranstvu, program za razvoj ličnih i profesionalnih vještina samo su neke od beneficija koje vas očekuju u toku jednogodišnjeg školovanja i nakon njega! 

Priznati certifikati gdje god da ste u svijetu

ITAcademy je jedina ustanova u našoj zemlji koja posjeduje sva ovlaštenja Odjeljenja za međunarodne ispite Cambridge univerziteta i dvije vodeće svjetske IT kompanije za obučavanje polaznika po naprednom programu za računarske tehnologije.

Microsoft, Adobe, Linux, CompTIA, ISTQB, Oracle, Autodesk, Cisco, Unity, CIW i Cambridge samo su neki od brojnih certifikata koje možete besplatno dobiti nakon školovanja na ITAcademy. Pored toga što su kod poslodavaca veoma cijenjeni, ovi certifikati će predstavljati garanciju znanja i biti sigurna karta za vaše uspješno IT putovanje.

Ovog ljeta promijenite svoj život iz korijena!

Ako se odlučite da narednih godinu dana investirate u školovanje na ITAcademy, već sljedećeg ljeta ćete raditi na svojim prvim pravim projektima i uživati u plodovima svog rada, s obzirom na to da mnogi polaznici ITAcademy počinju da zarađuju već tokom školovanja.

Zato nemojte propustiti ovu jedinstvenu last minute ponudu, koja vam donosi uštedu od preko 900 eura! Ovog ljeta započnite svoje najvažnije putovanje i zakoračite ka sigurnoj budućnosti odlično plaćenog IT stručnjaka.

Požurite, broj slobodnih mjesta je ograničen!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije