Obrazovanje

Od ponedjeljka u Trebinju redovna nastava u školama

Od ponedjeljka u Trebinju redovna nastava u školama
Foto: Arhiva/Ilustracija | Od ponedjeljka u Trebinju redovna nastava u školama

TREBINJE - Od ponedjeljka, 31. januara, nastava u Trebinju opet će se odvijati u učionicama, odlučeno je na telefonski održanoj sjednici trebinjskog Štaba za vanredne situacije.

U obrazloženju ovog zaključka je navedeno da je razmatrana aktuelna epidemiološka situacija u ovom gradu, sa posebnim osvrtom na stanje u osnovnim i srednjim školama i da je situacija zadovoljavajuća.

"S obzirom da je broj oboljelih od virusa korona među školskom populacijom zanemarivo mali i da je broj pacijenata pozitivnih na korona virus značajno manji u odnosu na prošlu sedmicu, a na prijedlog direktora osnovnih i srednjih škola, Štab je donio odluku o nastavku redovne nastave od ponedjeljka, 31. januara“, naveli su u saopštenju  trebinjskog Štaba za vanredne situacije.

Inspekcijski organi nastavljaju sa pojačanim kontrolama provođenja epidemioloških mjera.

"Apelujemo na građane da čuvamo svoje i zdravlje svojih porodica i poštujemo epidemiološke mjere, a napominjemo i da je imunizacija odnosno vakcinisanje najbolji oblik borbe protiv korona virusa", zaključeno je nakon telefonske sjednice Štaba za vanredne situacije u Trebinju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije