Obrazovanje

Promijenite život uz najbolju novogodišnju odluku

Promijenite život uz najbolju novogodišnju odluku
Foto: N.N. | Promijenite život uz najbolju novogodišnju odluku

Vrijeme novogodišnjih praznika većina nas koristi da podvuče crtu i analizira sve što se dogodilo u godini koja ostaje iza nas. Protekla godina bila je teška, ekonomska kriza koja je izazvana pandemijom za mnoge je bila nepremostiva prepreka.

Zato je sada pravo vrijeme za preokret. Početak godine idealna je prilika za planiranje novih uspjeha i definisanje novih ciljeva.

Ovo je odličan trenutak da iskoristite pozitivnu energiju i donesete odluke koje će iduću godinu učiniti mnogo kvalitetnijom od prethodne. Da biste u tome bili što uspješniji, BusinessAcademy je odlučila da vam pokloni popust na upis i do 38% i istovremeno ponudi školovanje koje će vam promijeniti ne samo narednu godinu već čitav život.

Nova godina – najbolja prilika da napravite poslovni preokret

Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka. BusinessAcademy do 3. januara omogućava upis po najnižoj cijeni tokom godine, pa školovanje za neka od najplaćenijih zanimanja možete započeti po znatno nižoj cijeni – od samo 899 eura ili svega 50 eura mjesečno za plaćanje u ratama.

Ovo je jedinstvena prilika da promijenite svoju karijeru u 2021. godini, osigurate uspjeh i steknete vještine za posao i platu koje priželjkujete.

Ne dozvolite da se sljedeće godine u ovo vrijeme osvrnete i iza sebe vidite mnoštvo propuštenih prilika. Ne dozvolite da se razočarate kada shvatite da niste ispunili svoje planove, od kojih vas je dijelio samo jedan korak.

Izaberite poslovnu oblast u kojoj se najbolje pronalazite

Prilikom izbora karijere važno je da razmišljate o oblastima koje najviše odgovaraju vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvijek pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

Ovo je odlična prilika i za zaposlene da unaprijede svoje vještine, da budu spremniji za nove izazove uz podršku vrhunskih stručnjaka iz svijeta biznisa i da napreduju na poslu.

Novogodišnja akcija BusinessAcademy omogućava vam da po najpovoljnijim uslovima započnete izgradnju uspješne karijere na nekom od 13 programa: Cambridge poslovni program, Marketing i marketing menadžment, Međunarodno poslovanje, Strategijski i operativni menadžment, Preduzetništvo, Poslovna administracija, Finansijski menadžment, Prodaja i menadžment prodaje, Menadžment projekata, Menadžment ljudskih resursa, Odnosi s javnošću (PR), Menadžment prometa nepokretnosti, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje.

Školovanjem na nekom od ovih programa razvićete vještine koje će imati široku primjenu na tržištu, zbog čega više nikad nećete čekati na radno mjesto. Na vama je samo da izaberete odsjek u kome se najviše pronalazite i da za manje od godinu dana od početka školovanja postanete kvalifikovani stručnjak.

Međunarodni certifikati kao potvrda stečenih znanja

Program BusinessAcademy zvanično je ovlašten od ispitnog odjeljenja Univerziteta Cambridge, što vam pruža mogućnost da poslije školovanja steknete Cambridge International A&AS Level Business, jedan od najcjenjenijih jednogodišnjih poslovnih certifikata.

Tu su još certifikati iz oblasti marketinga (CIM), menadžmenta projekata (IPMA), certifikat u oblasti biznisa koji izdaje Privredna komora Londona (LCCI) i mnogi drugi međunarodno priznati certifikati.

Na taj način dobićete potvrdu za usvojena znanja i postaćete kvalifikovani stručnjak koji će se vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i doći do željenog radnog mjesta. Diplome i certifikati koje dobijete poslije uspješnog usavršavanja na ovoj instituciji priznati su na međunarodnom nivou, što će vam otvoriti vrata i velikih svjetskih kompanija.

Zato prestanite sa odlaganjem i napravite prvi korak ka ostvarenju svojih ciljeva! Da podsjetimo, akcija za upis na BusinessAcademy po najnižim cijenama traje samo do 3. januara, a prijave su na sljedećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije