Obrazovanje

Rođendanska akcija na BusinessAcademy: Do 30% popusta za školovanje

Rođendanska akcija na BusinessAcademy: Do 30% popusta za školovanje
Foto: N.N. | Rođendanska akcija na BusinessAcademy: Do 30% popusta za školovanje

Najsavremenija poslovna škola u Srbiji i regionu i ove godine svoj rođendan obilježava na drugačiji način.

U rođendanskoj nedjelji BusinessAcademy poklanja popust do čak 30% na cijenu upisa, a svi koji se prijave do 15. septembra dobijaju i poseban BONUS – besplatan kurs web dizajna u trajanju od 6 mjeseci i paket cijeloživotnog školovanja, koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlaštenim cijenama je ograničen. Zato požurite i obezbijedite svoje mjesto što prije. Sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy možete saznati OVDJE.

Steknite konkretna poslovna znanja koja možete odmah da naplatite

Školovanje na BusinessAcademy namijenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i vještine potrebne za profitabilnu i uspješnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od trinaest programa, koji su podijeljeni u 6 najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u sektoru. Odaberite da li želite da steknete znanja i vještine iz oblasti marketinga, menadžmenta, prodaje ili vas pak zanimaju odnosi sa javnošću i HR, promet nekretnina. Odlučite se i krenite u svoju poslovnu avanturu. 

Program BusinessAcademy ovlašten je od strane Odjeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču certifikate koji im obezbjeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno - učenjem u učionici, i putem interneta - učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su odmah nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada – najbolji su pokazatelj da je za 12 mjeseci moguće promijeniti karijeru.

BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mjesečni kurs web dizajna za sve koji se prijave do 15. septembra

Za uspješnu karijeru važno je i da uvijek imate svježa i savremena znanja.

Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mjesečne obuke za web dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete web sajtove, da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal.

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put kada imate potrebu da nadogradite svoje znanje i kompetencije možete da upišete kurs iz oblasti koja vas zanima i steknete konkretna znanja koja su vam potrebna. Na taj način dobijate doživotno školovanje vrijedno više desetina hiljada eura po cijeni jednogodišnjeg programa.

Preuzmite svoj poklon za uspješnu karijeru u svijetu biznisa

Podsjećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 15. septembra. Ukoliko i vi želite da sljedeće godine započnete uspješnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cijenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.

Broj mjesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i obezbijedite sebi mogućnost da ostvarite karijeru o kakvoj maštate. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije