Obrazovanje

Spremni dočekajte kraj krize: BusinessAcademy poklanja nove besplatne kurseve

Spremni dočekajte kraj krize: BusinessAcademy poklanja nove besplatne kurseve
Foto: N.N. | Spremni dočekajte kraj krize: BusinessAcademy poklanja nove besplatne kurseve

Pandemiji se još uvijek ne nazire kraj, a broj otpuštenih zbog ekonomske krize koja je uslijedila raste iz dana u dan.

Međunarodna organizacija rada upozorava na potencijalnih 25 miliona otkaza. Ipak, nije sve tako crno. Ova kriza takođe predstavlja šansu da se ovlada dodatnim vještinama i podigne vrijednost na današnjem nestabilnom tržištu rada.

A prilike da steknete profesionalne sposobnosti postoje.

Besplatne profesionalne obuke svake nedjelje

Da vam ovaj period prođe u produktivnosti, ličnom i profesionalnom napretku, potrudila se BusinessAcademy. Ova obrazovna institucija, na kojoj se već dugi niz godina pored tradicionalnog sprovodi i online obrazovanje polaznika, od sada na nedjeljnom nivou poklanja najpopularnije kurseve iz svoje bogate ponude.

Njihova platforma za učenje na daljinu, preko koje se na hiljade certifikovanih profesionalaca obrazovalo za rukovodeće pozicije, za potrebe pohađanja besplatnih kurseva od sada vam je na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedjelji.

Distance learning platforma BusinessAcademy predstavlja rezultat višegodišnjeg udruženog napora stručnjaka za obrazovanje, softverskih inženjera i autora online kurseva i optimizovana je za efikasno učenje nekih od najplaćenijih poslovnih vještina.

Šta vas čeka u narednom periodu

Izbor probranih kurseva ja veliki: od obuka iz oblasti biznisa, marketinga i prodaje, preko menadžmenta ljudskih resursa, finansija i računovodstva, sve do kurseva stranih jezika i poslovnih i ličnih vještina.

Svake nedjelje moći ćete da se prijavite za nove besplatne online kurseve, koji će vam pomoći da pronađete novi posao ili napredujete na trenutnom. Neka od ovih zanimanja pokazala su se otpornim na krizu. Tako, na primjer, menadžment finansija, po istraživanjima portala TopResume, važi za jedno od 6 zanimanja kojima ne prijeti opasnost od otpuštanja u trenutnoj krizi.

Da li vam rad od kuće predstavlja izazov?

Za sve one koji imaju problema da organizuju svoje radne dane u novim okolnostima idealno rješenje postoji.

Ove nedjelje BusinessAcademy poklanja besplatan kurs organizacije vremena.

Na ovom kursu naučićete najbolje načine za efikasnu organizaciju ličnog i profesionalnog vremena. Otkrićete tehnike koje će vam omogućiti da preuzmete kontrolu nad svojim životom i rasporedite obaveze tako da služe ciljevima koje ste postavili. I ne samo to. Za buduće menadžere upravljanje tuđim vremenom je važno koliko i upravljanje ličnim.

Tako ćete se upoznati sa tehnikama menadžmenta vremena u timu, u sklopu projektnog menadžmenta. Pored toga, ovladaćete softverskim alatima za efikasno upravljanje vremenom.

Ne propustite priliku

Ne samo da ćete prekratiti vrijeme već ćete pohađanjem besplatnih profesionalnih kurseva izoštriti svoje poslovne vještine. Zato, dokažite sadašnjem i budućem poslodavcu da neprestano ulažete u sebe i prepoznajete priliku gdje drugi vide katastrofu. Registrujte se za besplatni kurs i počnite da učite još danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije