Obrazovanje

UNIBL učestvuje na 17. Sajmu obrazovanja "Putokazi"

UNIBL učestvuje na 17. Sajmu obrazovanja "Putokazi"
Foto: Ustupljena fotografija | UNIBL učestvuje na 17. Sajmu obrazovanja "Putokazi"

BANJALUKA - Univerzitet u Banjaluci (UNIBL) učestvuje na 17. Sajmu obrazovanja "Putokazi" koji se održava 9. i 10. marta 2022. godine u Novom Sadu.

Tokom trajanja Sajma budući studenti imaju priliku da se na jednom mjestu upoznaju sa aktuelnim studijskim programima i uslovima upisa na Univerzitet u Banjaluci, kao i da dobiju odgovore na druga pitanja koja ih zanimaju u vezi sa studiranjem na našoj visokoškolskoj ustanovi.

Univerzitet u Banjaluci na Sajmu učestvuje na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Autonomne pokrajine Vojvodine, a pod pokroviteljstvom Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske.

Sajam obrazovanja je prije svega namijenjen učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola a okuplja obrazovne institucije iz Srbije, Republike Srpske, Slovenije, Slovačke i Kanade.

Paralelno sa Sajmom obrazovanja u Novom Sadu, održava se i Sajam knjiga i 26. međunarodna izložba umjetnosti ART EXPO. Na ovim sajamskim manifestacijama učestvuje 180 izlagača iz Srbije, zemalja regiona, te Grčke, Španije, Bugarske  i Kanade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije