Obrazovanje

Usavršite vještine menadžera projekata na besplatnom seminaru

Usavršite vještine menadžera projekata na besplatnom seminaru
Foto: Ustupljena fotografija | Usavršite vještine menadžera projekata na besplatnom seminaru

Da biste napredovali u svijetu biznisa i osigurali uspjeh kompanije, organizacije ili svog startupa, neophodan dio koji morate savladati jeste upravljanje projektima, bez obzira na to o kojoj djelatnosti je riječ!

Za postizanje cilja projekta, kao i njegovog uspjeha, potrebno je imati znanje i umijeće koji se odnose na upravljanje projektima, ali i savremene vještine, metode i tehnike za realizaciju projekta od početka do kraja (sadržaj, obim, djelokrug, budžet, kvalitet, resursi, komunikacija, upravljanje vremenskim rokovima i rizikom).

Ako se želite ostvariti u jednoj od najplaćenijih oblasti u biznis-svijetu i upoznati sa najuspješnijim svjetskim strategijama vođenja projekata, priključite se besplatnom seminaru BusinessAcademy, koji će se održati u subotu, 8. oktobra, u jutarnjem terminu.

Ispunite jednostavnu prijavu na vrijeme i osigurajte učešće na seminaru "Upravljanje projektima u različitim djelatnostima", gdje vas očekuje tim stručnjaka sa iskustvom: Senad Alibegović, Samir Purić i Erna Šošević.

Zašto je sposobnost upravljanja projektima preduslov za poslovni uspjeh

Poznavanje efikasnog koncepta upravljanja projektima neophodno je za uspjeh i isticanje na tržištu!

Pomoću savremenog koncepta i kombinovanja metoda organizacije, planiranja i kontrole racionalno se usklađuju svi resursi, da bi se određeni projekat realizovao na efikasan način i uz minimalan rizik, što donosi različite beneficije kompaniji, njenim zaposlenicima, ali i stvara brojne mogućnosti poput proširenja kapaciteta i izmjene biznis-modela. Ovim konceptom vode se liderske kompanije, kao i neprofitne organizacije, te on predstavlja presudni korak za svaki startup biznis, u kojem je naročito bitno da se ograničeni resursi planski upotrebljavaju i pravilno usmjeravaju.

Odabrani tim će vam kroz vlastite uspješne projekte detaljno pojasniti primarne postulate uspješnog upravljanja projektima u različitim djelatnostima kroz sve faze – od planiranja do uspješne realizacije!

Odaberite visoko plaćen posao menadžera projekata

Prekretnica u vašoj poslovnoj karijeri može biti upravo besplatni seminar BusinessAcademy, na kojem ćete, osim što ćete ovladati savremenim konceptom upravljanja projektima, dobiti i stručne savjete za razvoj i napredak u karijeri od biznis-profesionalaca!

Pored osnovnog znanja i savremenih metoda za uspješno upravljanje različitim projektnim aktivnostima, nudi vam se i mogućnost za nastavak profesionalnog usavršavanja za zanimanje koje će vas postaviti na sam vrh biznis-piramide!

Za samo 10 mjeseci prilagođenog školovanja po najmodernijim edukacijskim standardima na programu Menadžment projekata steći ćete znanja i vještine po zahtjevima, kriterijumima i standardima organizacije International Project Management Association – IPMA, i osigurati internacionalne certifikate koji će vam omogućiti svjetski priznato, traženo i profitabilno zvanje projektnog menadžera! Fleksibilnost i mogućnost tradicionalnog i online školovanja, savremena metodologija učenja, niz podsticaja za razvoj karijere, usvajanje krucijalnih poslovnih vještina koje možete primijeniti i naplatiti odmah u industriji po vašem izboru i na poslu koji priželjkujete samo su neke od prednosti školovanja na BusinessAcademy!

Počnite sa izgradnjom svoje sigurne budućnosti prijavom za besplatni seminar i preuzmite poziciju lidera u svom privatnom životu, ali i na poslovnom planu, izgradnjom visoko plaćene karijere!

Požurite jer je broj mjesta ograničen!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije