Obrazovanje

Pratite nas na Google news

Uz najmodernije IT školovanje dobijate i 100 coworking sati u Smart Office HUBu

Uz najmodernije IT školovanje dobijate i 100 coworking sati u Smart Office HUBu
Foto: N.N. | Uz najmodernije IT školovanje dobijate i 100 coworking sati u Smart Office HUBu
PR

​Sa ITAcademy stižu važne vijesti za sve koji planiraju da zakorače u IT oblast i steknu vještine za neke od najplaćenijih poslova današnjice.

U ovoj međunarodnoj obrazovnoj ustanovi otvoren je proljetni upisni rok, pa buduće IT stručnjake koji u ovom periodu odluče da započnu školovanje očekuje značajan popust na školarinu, ali i nove, jedinstvene pogodnosti, kakve ne pruža nijedna druga IT škola u našem regionu.

Dobijate 100 besplatnih sati u Smart Office coworking HUBu za razvoj freelance karijere i startup biznisa

Jedna od najznačajnijih novina na ITAcademy važna je za sve koji nakon školovanja žele da steknu praksu, započnu uspješnu freelance karijeru ili pokrenu svoj IT startup.

Zahvaljujući saradnji ITAcademy sa Smart office hubom iz Banja Luke, svi polaznici iz ovog grada i okoline dobijaju besplatno 100 radnih sati u ovom coworking prostoru.

Tokom boravka u Smart office hubu ITAcademy polaznici dobiće i svog mentora sa kojim će imati priliku da rade na praktičnim zadacima i primijene svoje vještine u radu na realnim projektima. Uz to, u pomenutom coworking prostoru imaće priliku da prisustvuju mnogim IT događajima, prate korisne seminare na kojima će usavršavati svoja znanja i još mnogo toga.

Sa ITAcademy ističu da ovakav dodatak školovanju, kakav nema nijedna druga edukativna ustanova u regionu, pružaju zato što vjeruju da će to biti idealna prilika da polaznici u društvu rastuće IT zajednice iskoriste znanje koje su stekli na ITAcademy i upoznaju se sa ljudima sa kojima će moći da pokrenu zajedničke projekte i stvore nove poslovne prilike.

Coworking hubovi – idealno mjesto za rad i napredovanje

Posljednjih nekoliko godina coworking postaje sve popularniji širom svijeta, pa tako i kod nas, a ovakav koncept pokazao se kao odlično rješenje za pojedince i timove koji su ranije posao radili iz kafića ili od kuće.

Coworking hubovi postali su moderno opremljeni poslovni prostori koji, osim najsavremenijeg okruženja i kvalitetnih sredstava za rad, omogućavaju i povezivanje sa mrežom mentora i IT profesionalaca – sve ono što je potrebno za pokretanje uspješnog IT biznisa ili freelance karijere.

Na ITAcademy možete steći prestižne IT certifikate, i to besplatno

ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstava sa vodećim IT institucijama i kompanijama i, kao takva, jedina je institucija na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koje imaju ovlaštenja da obučavaju polaznike za sticanje međunarodnih IT certifikata.

Cambridge, Microsoft, Zend, Autodesk, Oracle i Adobe certifikati samo su neki od brojnih koje možete dobiti potpuno besplatno nakon školovanja, a oni će biti siguran dokaz kvaliteta stečenog znanja na ITAcademy i velika prednost pri zaposlenju.

Na vama je samo da od šest IT odsjeka izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Upis budućih IT stručnjaka na ITAcademy je u toku

Ako ste spremni da odvojite samo godinu dana i uložite u svoje znanje, uz podršku koju dobijate na ITAcademy, vrata ka odlično plaćenom poslu u IT-ju širom su vam otvorena.

Da saznate kako najlakše možete pokrenuti svoju IT karijeru školovanjem na ITAcademy i uz to dobiti 100 besplatnih sati u Smart Office coworking HUBu, pozovite +387 (51) 303 520.

Požurite, ova specijalna ponuda važi samo za ograničen broj polaznika. Prijavite se što prije, dokažite se u društvu najboljih i izgradite sebi savršenu priliku za odlično plaćen posao.

Najčitanije