Obrazovanje

Za maturante: Pravi trenutak da postanete dio IT svijeta uz ove besplatne kurseve

Za maturante: Pravi trenutak da postanete dio IT svijeta uz ove besplatne kurseve
Foto: N.N. | Za maturante: Pravi trenutak da postanete dio IT svijeta uz ove besplatne kurseve

Kako je rad u IT industriji veoma perspektivan i odlično plaćen, sve više mladih razmišlja o usavršavanju u ovoj oblasti.

Međutim, ono što mnoge koči jeste pitanje da li im više odgovara programerska ili dizajnerska karijera. Zato je ITAcademy odlučila da svim zainteresovanim maturantima pomogne da pronađu odgovor na ovo pitanje i potpuno besplatno im pokloni kurseve Python programiranja ili Photoshopa!

Svi maturanti koji žele da zakorače u svijet IT-ja mogu se prijaviti putem ovog linka

Programer ili dizajner? I dalje među najplaćenijim zanimanjima, uprkos pandemiji

Prema svim istraživanjima, IT sektor je najbolje odgovorio na izazove pandemije i pokazao najveću stabilnost, te potražnja za novim IT stručnjacima nastavlja da raste. Zato su ovi ITAcademy kursevi idealna prilika da se pripremite za svoje buduće zanimanje.

Kako navode iz ove internacionalne ustanove, programeri i dizajneri su veoma traženi, a ova zanimanja garantuju mogućnost brzog pronalaženja posla i sigurnu budućnost. Osim toga, ovi stručnjaci se mogu pohvaliti i odličnom zaradom, koja na mjesečnom nivou iznosi 2.680 KM, a nerijetko i više. 

Zbog svih pomenutih benefita, sada je pravo vrijeme da iskoristite ovu jedinstvenu priliku koju pruža ITAcademy i prijavite se za neki od veoma korisnih besplatnih kurseva!

Na kursu Python programiranja steći ćete osnovna programerska znanja, dok ćete se na kursu Photoshopa upoznati sa najzastupljenijim dizajnerskim alatima. Ove besplatne kurseve možete pohađati online – iz bilo kog grada, preko najsavremenije platforme za učenje na daljinu, koja vam je dostupna 24 sata dnevno, tako da možete učiti onda kada vama najviše odgovara. 

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, steći ćete i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

Uz to, polaznici ITAcademy dobijaju mogućnost da se preko Centra za razvoj karijere povežu sa najboljim poslodavcima širom regiona ili da svoje znanje primijene u praksi u moderno opremljenim coworking hubovima, čije resurse mogu koristiti potpuno besplatno. 

Mnogim polaznicima ITAcademy je otvorila vrata za izgradnju uspješne IT karijere širom svijeta. Posjetite ovu stranicu i pročitajte njihove utiske! 

Prijavite se što prije

Za pohađanje ovih kurseva nije neophodno nikakvo predznanje, već samo vaša riješenost da se upoznate sa najperspektivnijim oblastima današnjice. Uz to, morate da ispunjavate samo jedan uslov – završna ste godina srednje škole. 

Zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku da zakoračite u IT svijet i prijavite se što prije preko ove stranice. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije