Svijet

Bajdenov pas ugrizao agenta tajne službe

Bajdenov pas ugrizao agenta tajne službe
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Bajdenov pas ugrizao agenta tajne službe

VAŠINGTON - Pas američkog predsjednika Džozefa Bajdena ugrizao je agenta tajne službe tokom šetnje, prenijeli su američki mediji.

Ovo je drugi slučaj da je predsjednikov njemački ovčar ugrizao agenta američke tajne službe tokom šetnje sa Bajdenom, prenosi ABC News.

Predsjednik SAD je šetao svog psa 12. septembra 2023. godine u Kenedi Gardenu kada je životinja takođe napala i ugrizla agenta tajne službe koji je prišao predsjedniku da mu pomogne, pokazuju snimci do kojih je došla konzervativna aktivistička grupa "Judicial Watch".

"Kada sam krenuo prema predsjedniku da vidim da li mu treba pomoć, pas mu je prošao kroz noge i ugrizao me za lijevu ruku. Povukao sam ruku i uzviknuo – ne. Kada sam se okrenuo da zatvorim vrata, predsjednikov pas je ponovo skočio i po drugi put me ugrizao za lijevu ruku", navodi se u mejlu koji je poslao neimenovani agent.

Bajdenov pas je u oktobru preseljen iz Bijele kuće zbog više od 11 incidenata i napada na osoblje Bijele kuće, navodi ABC News, prenosi Nova.

U jednom incidentu, uniformisani službenik tajne službe morao je da bude odveden u bolnicu nakon što ga je predsjednikov pas ugrizao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije