Svijet

Brajan Volš optužen za ubistvo

Brajan Volš optužen za ubistvo
Foto: Twitter / Printscreen | Brajan Volš optužen za ubistvo

Brajan Volš, suprug nestale Ane Volš optužen je danas za njeno ubistvo te bi sutra u srijedu 18. januara trebalo da se nađe pred sudom u Kvinsu zbog optužbi za ubistvo.

Volš će se sutra pojaviti na sudu po novoj optužbi za ubistvo i tada će vjerovatno biti predstavljeni dokazi koji su pronađeni tokom istrage.

“Nastavak istrage je sada omogućio policiji da dobije nalog za hapšenje koji Brajana Volša tereti za ubistvo njegove žene. Gospodin Volš će biti prevezen na sud zbog optužbe za ubistvo”, rekao je Majkl Morisi, okružni tužilac Norfloka, , prenosi "NBC".

On nije naveo da li je tijelo Ane Volš pronađeno, niti koji su dokazi naveli tužioce da vjeruju da je mrtva.

Brajan je na početku optužen za ometanje policijske istrage. On se izjasnio da nije kriv po tim optužbama i trenutno se nalazi u popravnom domu okruga Norfolk.

Podsetimo, nestanak Ane Volš, poreklom iz Beograda, prijavljen je 2. januara u Masačusetsu u SAD. Nakon nekoliko dana uhapšen je njen suprug Brajan Volš zbog ometanja policijske istrage.

U međuvremenu su se pojavili dokazi koji ukazuju da je Brajan umiješan u nestanak svoje supruge Ane Volš. Sumnja se da je ubijena iako telo i dalje nije pronađeno

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije