Svijet

Pratite nas na Google news

Britanski princ nije primijetio sumnjivo ponašnje kod Epstina

Britanski princ nije primijetio sumnjivo ponašnje kod Epstina
Foto: N.N. | Britanski princ nije primijetio sumnjivo ponašnje kod Epstina
Tanjug

LONDON - Britanski princ Endru izjavio je danas da nikada nije primijetio, niti posumnjao da se dešavaju zločini za koje je optužen pokojni američki milijarder Džefri Epstin.

"Ni u jednom trenutku tokom ograničenog vremena koje sam proveo sa njim nisam vidio, primijetio i posumnjao na ponašanje zbog koga je kasnije uhapšen i osuđen", izjavio je princ, prenosi Rojters.

Dodao je da je bila greška što se upoznao sa Epstinom 2010. godine, kada je milijarder izašao iz zatvora.

Britanski mediji nedavno su objavili fotografiju Endrua koji se pozdravlja sa jednom ženom u vili čiji je vlasnik bio Epstin.

Epstin je izvršio samoubistvo u zatvoru, a bio je osuđen za podvođenje i seks sa maloljetnicama.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije