Svijet

Državljanka BiH izbodena na ulici, uhapšen njen bivši partner

Državljanka BiH izbodena na ulici, uhapšen njen bivši partner
Foto: Pixabay | Državljanka BiH izbodena na ulici, uhapšen njen bivši partner

TRST - Državljanka BiH (45) izbodena je sinoć na ulici u italijanskom gradu Trstu, a jutros se vlastima predao njen bivši partner (39), inače državljanin samoproglašenog Kosova, koji je priznao ovo krivično djelo.

Kako prenose italijanski mediji, iako je u prvi mah pobjegao sa lica mjesta, jutros se sam prijavio u policijsku stanicu, nakon čega je identifikovan i uhapšen. On je odmah sproveden u zatvor Koroneo.

Žena je hospitalizovana, i iako ima ubodne rane po leđima, nije životno ugrožena, mada je u teškom stanju.

Mediji prenose da ga je ona samo dan ranije, 7. marta, prijavila zbog prijetnji, koje su se na kraju i obistinile. Rekonstruišući cijeli događaj, policija je saopštila da se žena sinoć vraćala kući kada ju je on presreo i napao. Izbo ju je nekoliko puta po leđima, ali na sreću, nije povrijeđen nijedan vitalni organ.

Kada je vidio šta je uradio, pobjegao je sa lica mjesta, a prolaznici su zvali hitnu pomoć. Kako prenose mediji, motiv napada je vjerovatno prijava koju je žena podnijela samo dan ranije.

Italijanska policija je potvrdila da nastavlja istragu, jer sumnjaju da je, pored navedenog u njenoj prijavi, moglo biti i nečeg drugog što ga je navelo na ovaj gnusni napad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije