Svijet

Finska se pita: Da li je to premijerka na ludoj zabavi?

Finska se pita: Da li je to premijerka na ludoj zabavi?
Foto: Screenshot/Twitter | Finska se pita: Da li je to premijerka na ludoj zabavi?

Na društvenim mrežama u srijedu se proširio video sa lude zabave, a finski mediji navode da prikazuje premijerku Sannu Marin.

Na video-snimcima, koji su izgleda provobitno objavljeni u storijima na Instagramu, može se vidjeti kako se premijerka Marin provodi s prijateljima i pjeva i igra uz pjesme finskog repera Petrija Nigarda i pop zvijezde Anti Tuisku, prenosi finski tabloid Iltalehti.

Još nema potvrde autentičnosti snimka, a neki komentarišu i kako se radi o deepfake videu.

Ali ovo nije prvi put da Marin kritikuju zbog zabavljanja i društvenog života te odlazaka na koncerte i u klubove.

Kako prenosi Iltalehti, u videu je još nekoliko poznatih Finaca, među kojima su pjevačice, influenceri, TV voditelji, jutjuberi, stilisti i Ilmari Nurminen, zastupnik iz premijerkinog SDP-a.

Isto tako, ističu i kako sa nije moguće utvrditi kad je i gdje nastao snimak, te se čini da je sve bilo na zabavi u privatnom stanu.

Finski Ilta Sanomat uspio je dobit i kratku reakciju iz kancelarije premijerke. Poručila je prije objave kako je svjesna da postoje ovakvi snimci, a nakon što je video objavljen kratko je rekla da neće komentarisati tu temu.

Njeni izlasci i stil koji se kosi s onim što bi, po nekima, trebalo da bude klasični premijer neke zemlje, često su na meti kritika i komentara. Lani se morala izvinjavati zbog odlaska u klub, nakon što je bila u kontaktu s kovid pozitivnim ministrom spoljnih poslova. Naime, tad su je prvo obavijestili da ne mora u izolaciju, a kako je otišla van, nije vidjela poruku u kojoj su joj napisali da ipak mora ostati kod kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije