Svijet

Grci pišu: I Srbi se tukli u Berlinu (VIDEO)

Grci pišu: I Srbi se tukli u Berlinu (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Grci pišu: I Srbi se tukli u Berlinu (VIDEO)

​Epilog sukoba navijača Olimpijakosa i Panatinaikosa veče prije finala Evrolige u Berlinu je jedan teško povrijeđeni navijač kome se ljekari bore za život.

Grčki mediji (Gazzetta) saznaju da je u tuči dvije grupe navijača učestvovali i srpski državljani, pretpostavlja se da su u pitanju navijači Zvezde koji gaje bratske odnose sa pirejskim "Crveno-bijelima".

Pored navijača čiji je život ugrožen, još dvojica su pretrpjela teške tjelesne povrede međutim oni su van životne opasnosti.

Ljekarska pomoć ukazana je 12 učesnika tuče.

Lokalni mediji su prenijeli da je došlo do žestokog sukoba i da je policija imala mnogo problema kako bi situaciju stavila pod kontrolu.

Grci donose i detalje samog incidenta - tuča je, kažu, izbila na dvije lokacije.

Udarni napad, koji se desio u metro stanici, inicirali su huligani Olimpijakosa koji su vrebali suparničku grupu iz zasjede na putu do hotela u kom su odsjele pristalice atinskih "Zelenih". Ovi su se vraćali iz jednog lokala gdje su gledali meč finala Kupa Grčke između Panatinaikosa i Arisa i slavili potom pobjedu svojih fudbalera.

Na putu ka hotelu napali su ih huligani rivalskog kluba.

Napadači su pritom koristili motke i štangle.

Drugi okršaj desio se u samom hotelu gdje je takođe zabilježen fizički sukob dvije grupe ratobornih huligana, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije