Svijet

Pratite nas na Google news

Izrael izveo vazdušne napade na Gazu

Izrael izveo vazdušne napade na Gazu
Foto: Anadolija | Izrael izveo vazdušne napade na Gazu
Anadolija

GAZA - Izraelske zračne snage izvele su napade na tri tačke u Gazi.

Jedan od napada izveden je na luku u Han Yunusu na jugu Gaze. Nije bilo ljudskih žrtava, ali je pričinjena materijalna šteta.

Drugi napad izveden je na jednu od tačaka povezanu s Ministarstvom unutrašnjih poslova, na sjeveru i  treći u selu Hacer ed-Diyk na jugu Gaze. Pričinjena je materijalna šteta.

Iz izraelske vojske saopšteno je da su oni uzvratili na napade iz Gaze.

Palestinska strana se još nije oglasila u vezi s ovim napadima.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije