Svijet

Kineskinji nakon operacije nosa nedostaje dio uha

Kineskinji nakon operacije nosa nedostaje dio uha
Foto: N.N. | Kineskinji nakon operacije nosa nedostaje dio uha

Mlada Kineskinja, koja ima 31 godinu, nedavno se podvrgnula estetskoj hirurgiji u nadi da će korigovati izgled svog nosa. Procedura je obavljena u bolnici u gradu Čengdu, a Kineskinja se šokirala kada je nekoliko dana kasnije primijetila da joj nedostaje dio uha.

Žena, koja je identifikovana samo imenom gospođa Zao, podvrgnula se operaciji 1. septembra ove godine. Ovo nije bila njena prva procedura, jer je imala još jednu prije pet godina, međutim ovo je prvi zahvat u kojem je primijetila da joj nedostaje komad uha. 

Kineskim medijima je rekla da je operacija protekla dobro i da se osjećala dobro, ali četiri dana kasnije pogledala se u ogledalo i primijetila nešto čudno na desnom uhu.

Jedan dio uha je hirurški odstranjen i ona nije dobila informacije o ovom zahvatu prije operacije.

Nakon toga je kontaktirala bolnicu, u kojoj su joj rekli da je to potpuno normalna procedura te da je dala svoj pristanak s potpisom prije operacije.

Zao je rekla da je kontakirala nekoliko drugih bolnica, koje su potvrdile da ovakav zahvat nije potreban da bi se redukovao izgled nosa, međutim portparol bolnice koja je vršila operaciju je rekao da je komad uha mogao izazvati zdravstvene probleme, zbog čega su ga uklonili uz pristanak pacijentkinje.

Kineskinja je po pisanju medija tražila povrat novca za operaciju i najavila tužbu protiv bolnice. Ona takođe insistira da joj bolnica uradi novu operaciju uha i vrati prirodni izgled. U izjavi je napisala da sada ne može da koristi slušalice za muziku jer zbog ostranjenog dijela uha to nije moguće.

Konflikt ove mlade Kineskinje s bolnicom još traje, a u sam slučaj se uključila i policija, koja istražuje sve navode ovog slučaja.

(odditycentral.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije