Svijet

Pratite nas na Google news

Kokain završio na polici supermarketa

Kokain završio na polici supermarketa
Foto: Sao Paolo Police | Kokain završio na polici supermarketa
Srna

SAO PAULO - Kupci u Brazilu iznenadili su se kada su u pronašli kokain u pakovanjima praška za veš kupljenim u jednom supermarketu u Sao Paulu.

Najmanje 80 kilograma droge pronađeno je u radnji u okrugu Emilio Mataraco, saopštila je policija. 

Uz objavljenu sliku paketa kokaina, policija je na Twitteru napisala da "čisti ulice od kriminalaca", prenio je BBC. 

Detektivi vjeruju da supermarket u kojem je kupljen prašak za veš umiješan u krijumčarenje droge i da je narkotik greškom završio na polici. 

Jedan kupac je pokušao da vrati prašak za veš u radnju, a drugi ga je predao lokalnoj policijskoj stanici, javio je informativni veb sajt "G1". 

Vojna policija Sao Paula saopštila je da su pojedinci, u trenutku dolaska snaga reda u supermarket, vršili istovar identičnog proizvoda i da su "kriminalci pokušali da pobjegnu". 

Uhapšene su četiri osobe, uključujući tri radnika supermarketa. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije