Svijet

Pratite nas na Google news

Mišel Obama u depresiji, kriv Tramp

Mišel Obama u depresiji, kriv Tramp
Foto: Tanjug/AP | Mišel Obama u depresiji, kriv Tramp
Tanjug

NJUJORK - Supruga bivšeg predsjednika SAD Baraka Obame, Mišel, izjavila je da pati od lakše depresije, a za to je, između ostalog, okrivila i aktulenog američkog predsjednika Donalda Trampa.

"Suočavam se i borim s blažim stepenom depresije. Ne samo zbog virusa korona, već i rasnih sukoba, lošeg odnosa prema crnim ljdima, ali i zbog državne administracije. Svakodnevo gledam to licemerje koje me demorališe, iscrpljuje i čini potištenom", rekla je Obama u svom novom podkastu, kada je objasnila i kako se bori s problemom, prenosi Njujork post.

Njujorški dnevnik podsjeća da bivša prva dama SAD i njen suprug Barak Obama i dalje žive u Vašingtonu, tri kilometra od Bijele kuće, a da odmah iza ugla stanuje i kćerka predsjednika SAD Ivanka Tramp.

Ona je rekla da se u brobi sa depresijom trudi da radi, jer joj to pomaže da se osjeća bolje, kao i da vježba, ali da je bilo dana tokom mera izolacije sprovedenih zbog virusa korona, kada ni to nije mogla i kada joj je raspoloženje padalo.

"Moj duh se podiže kada se osjećam zdravo i kada sam okružena dobrim ljudima", rekla je Mišel Obama i dodala da joj je važno da nađe način da ostane povezana s prijateljima, njenim djevojkama, djecom, mužem, koji joj donose radost.

"To su male stvari, ali veoma bitne, to su moji mali rituali", rekla je Obama, supruga prvog crnog predsjednika SAD, koja u januaru puni 57 godina.

Dodala je da prolazi kroz uspone i padove koje cijeli svijet osjeća, da ima trenutaka kada "sebe ne prepoznaje", i da ne može da spava, između ostalog, i zbog odnosa prema crnom čovjeku.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije