Svijet

Objavljena fotografija Ruskinje za koju tvrde da je "ukopala" Štrahea

Objavljena fotografija Ruskinje za koju tvrde da je "ukopala" Štrahea
Foto: Screenshot | Objavljena fotografija Ruskinje za koju tvrde da je "ukopala" Štrahea

BEČ - Identitet žene koja je glumila nećaku ruskog oligarha u "aferi Ibica" i dalje je misterija, iako već danima društvenim mrežama kruži fotografija atrakativne plavuše za koju pojedinci tvrde da je upravo ta "nećaka".

Žena čija se fotografija deli zapravo je ruska televizijska ličnost i, za sada, nema dokaza da je na bilo koji način upletena u cijelu priču.

Njeno ime je Lera Kudrjavceva Makarov (47). Ruskoj publici poznata je već godinama unazad, s obzirom da je od devedesetih godina pred malim ekranima. Lera je u svom rodnom Kazahstanu završila umjetničke škole, nakon čega je došla u Moksvu gdje se školovala za glumicu.

Iako je stigla do velikog platna prije desetak godina, prve korake u javnom životu napravila je kao plesačica, da bi potom postala voditeljka nekoliko gledanijih programa. U glumačke vode uplovila je 2007. godine i od tada do danas snimila je desetak filmova.

Kako je Kudrjavceva postala dio afera koja je koštala karijere austrijskog vicekancelara Hansa Kristijana Štrahea? Vjerovatno zbog prezimena.

Foto: Screenshoot
Foto: Screenshoot

Naime, Lera je udata za ruskog hokejaša koji se zove i preziva isto kao ruski oligarh čija je navodna nećka razgovarala sa Štraheom u vili na Ibici. Hokejaš Igor Makarov treći je suprug Lere Kudrjavceve, a par je u avgustu prošle godine dobio kćerku Mariju. Oligarh Igor Makarov, 48. najbogatiji Rus, oglasio se odmah nakon što je kontroverzni snimak sa Ibice dospio u javnost i demantovao da uopšte ima nećaku.

Sama Lera nije se oglašavala o ovim navodima, a sudeći prema njenom Instragam nalogu, trenutno uživa u Majamiju sa suprugom i bebom.

Žena čiji se lik na spornom snimku ne vidi (bar ne objavljenim dijelovima snimka koji traje ukupno sedam sati) i dalje nije poznata javnosti, ali njemački mediji pišu da su idejni tvorac klopke u koju je upao Štrahe i njegov blizak saradnik Johan Gudenus jedan bečki advokat i detektiv. 

(Blic.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije