Svijet

Odsjekla majci glavu i bacila je komšijama pred vrata

Odsjekla majci glavu i bacila je komšijama pred vrata
Foto: Ilustracija | Odsjekla majci glavu i bacila je komšijama pred vrata

Žena u Australiji koja je navodno odrubila glavu svojoj majci te bacila odsječenu glavu na stazu ispred komšijinih vrata optužena je za ubistvo i u bolnici će procijeniti njeno stanje.

Naime, tvrdi se da je 25-godišnja Džesika Kamiljeri u subotu kasno naveče ubila svoju 57-godišnju majku Ritu u kuhinji u njihovoj kući u St. Kleru, u Sidneju, dok je Rita čuvala unuka, piše "Mirror".

Policija je potvrdila da je četvorogodišnjak svjedočio užasnom prizoru i da je odveden u bolnicu s povredom glave. U ovom gnusnom činu, navodno je Džesika upotrijebila veći broj noževa kako bi ubila majku i odrubila joj glavu. Policija je takođe izvijestila da krvava scena izgledala nezamislivo grozno te da je Rita ubijena u kuhinji kuće u kojoj su obje žene živjele.

Raskomadano tijelo policija je pronašla u kuhinji. Pojavivši se putem video linka na sudu Paramata Beil, Džesika je rekla da joj je potrebna ljekarska pomoć, izvijestio je ABC News.

"Ne mogu pomjerati prste zbog incidenta. Moje cijelo tijelo je u agoniji. Nisam u stanju da dođem u zatvor dok se ne očistim. Čak se nisam mogla ni oprati pod tušem da bih oprala svu krv", rekla je ona.

Džesika je poslata u bolnicu Nepin na medicinsku procjenu, nakon što je rekla sudiji da boluje od graničnog autizma, bipolarnog poremećaja i anksioznosti, prenosi "net.hr".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije