Svijet

Ostavila dijete u autu na plus 35 pa nije dala da se razbije staklo

Ostavila dijete u autu na plus 35 pa nije dala da se razbije staklo
Foto: Printsceenvideo | Ostavila dijete u autu na plus 35 pa nije dala da se razbije staklo

Šokantan događaj, koji je izazvao mnogobrojne osude, dolazi iz kineske provincije Žejang. Majka je ostavila dvogodišnje dijete u automobilu na 35 stepeni Celzijusa, a potom nije dozvolila vatrogascima da razbiju staklo njenog vozila kako bi spasli mališana, prenosi Daily Mail.

Dok su pokušavali da izvuku njenog sina i spasu ga eventualne smrti, ona im je govorila da ne razbijaju staklo, da je bravar na putu i da će uskoro otvoriti vrata bez ikakvih posljedica, ne razmišljajući da bi svaka naredna sekunda mogla da bude kobna po njeno dijete.

Zabrinuti za dijete u automobilu, vatrogasci su pokušali da ubijede majku da im dopusti da razbiju staklo i izvuku ga, izvještavaju lokalni mediji.

Nakon višeminutnog opiranja i negodovanja, žena je pristala da skinu staklo sa vrata i na taj način dođu do djeteta koje je plakalo.

Najprije su skinuli staklo sa prednje, suvozačeve strane, a onda otvorili zadnja vrata i izvukli dvogodišnjaka koji je već bio uplakan, znojav i crven u licu.

Snimak je postao viralan na kineskim internet platformama, gdje su stizale mnogobrojne osude.

"To nije majka, ona ne zaslužuje to da bude. Ona je ubica",  rekao je jedan od korisnika, dok se drugi nadovezao da dotična gospođa "vjerovatno nije majka već maćeha kojoj je više stalo da automobila, nego djeteta".

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije