Svijet

Otkriveno zašto Megan Markl nije došla u Balmoral

Otkriveno zašto Megan Markl nije došla u Balmoral
Foto: Youtube / Printscreen | Otkriveno zašto Megan Markl nije došla u Balmoral

BALMORAL - Princ Hari primijećen je kako se ukrcava u avion iz Škotske dan nakon bakine smrti, nakon što mu je kralj Čarls navodno rekao da "nije u redu" da Megan Markl vidi kraljicu prije njene smrti.

Vojvoda od Saseksa bio je prvi član kraljevske porodice koji je napustio Balmoral nakon smrti 96-godišnje kraljice Elizabete II, nakon što tragično nije mogao stići u Aberdinšajer na vrijeme da se oprosti prije nego što je ona umrla u četvrtak.

Osoblje aerodroma u petak je uhvatilo vojvodu dok ga je u 10:20 ujutro pratilo na let "British Airwaysa" za London.

Pretpostavlja se da se sada vratio u Frogmor Kotedž u Vindsoru gdje se očekuje da će ostati do kraljičinog državnog sprovoda u Vestminsterskoj opatiji koji će se vjerovatno održati 19. septembra.

“Čarls je rekao Hariju da nije ispravno ni prikladno da Megan bude u Balmoralu u tako duboko tužno vrijeme”, rekao je izvor za "The Sun".

Izvor je dodao da je kralj želio da samo uža porodica bude uz kraljicu.

“Naglašeno mu je da Kejt ne ide i da bi broj ljudi zaista trebao biti ograničen na najužu porodicu. Čarls je vrlo, vrlo jasno rekao da Megan neće biti dobrodošla.”

Dok se prvo vjerovalo da će bivša glumica biti uz supruga u Škotskoj, glasnogovornik para je pojasnio da će ona ostati u Londonu.

(Sky News)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije