Svijet

Pratite nas na Google news

Papa sledeće godine dolazi u Crnu Goru

Papa sledeće godine dolazi u Crnu Goru
Foto: N.N. | Papa sledeće godine dolazi u Crnu Goru
Agencije .

​PODGORICA - Papa Franja potvrdio je dolazak u Crnu Goru iduće godine, a poseta poglavara Rimokatoličke crkve imaće istorijski značaj, navedeno je na Tviteru Vlade Crne Gore.

Papa, koji je u Vatikanu primio crnogorskog premijera Duška Markovića, pohvalio je politiku Crne Gore koja se tiče ekumenizma, kulture, ekologije i humanizacije u svim sferama društvenih odnosa, prenela je RTCG.

Pred sastanak, premijera je na trgu San Damaso dočekala švajcarska garda, koja štiti papu. Nakon razgovora s papom Franjom, premijer Marković se sastao i s državnim sekretarom Vatikana, kardinalom Pjetrom Parolinom.

Marković je posetio i istorijski arhiv Vatikana.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije