Svijet

Peskov: Ako neko napadne rusku vojsku sa oružjem u rukama, postaće i meta

Peskov: Ako neko napadne rusku vojsku sa oružjem u rukama, postaće i meta
Foto: Ilustracija/Arhiva | Peskov: Ako neko napadne rusku vojsku sa oružjem u rukama, postaće i meta

​MOSKVA - Ako neko napadne rusku vojsku sa oružjem u rukama, postaće i meta rekao je danas portparol ruskog predsjednika Dmitrij Peskov na pitanje o podjeli oružja svima u Ukrajini.

"Moguća nacionalizacija stranih preduzeća u Ruskoj Federaciji i hapšenje ruskih nekretnina u EU i SAD povlačiće obostrano negativne posljedice", dodao je Peskov.

 On je takođe u izjavi rekao da se u Ruskoj Federaciji radi na minimiziranju posljedica rasta inflacije, sprovode se relevantne mjere, razvijaju se nove.

Pokušaje da se predvidi stopa daljeg rasta inflacije u Ruskoj Federaciji, Peskov je nazvao sada nezahvalnim zadatkom i gatanjem na talogu od kafe.

"Kijev stalno izlazi sa prijedlozima za pregovore Putina i Zelenskog, sada o ovom pitanju raspravljaju ministri spoljnih poslova", kazao je on.

Peskov je naveo ekonomski rat bez presedana protiv Rusije i rekao da je došlo do šoka za ekonomiju.

Kada je u pitanju istupanje Rusije iz Savjeta Evrope, on je rekao da to podrazumijeva i povlačenje iz svih njegovih mehanizama.

"O cijenama proizvoda, radu platnih sistema i podršci građevinskom kompleksu biće riječi na Putinovom ekonomskom sastanku 10. marta", dodao je Peskov, a prenosi RT.

Više o dešavanjima u Ukrajini možete pročitati OVDJE.

 
  •  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije