Svijet

Pratite nas na Google news

Pobuna migranata zbog interneta i hrane, ima povrijeđenih

Pobuna migranata zbog interneta i hrane, ima povrijeđenih
Foto: N.N. | Pobuna migranata zbog interneta i hrane, ima povrijeđenih
Tanjug

SOLUN - Policija je u Solunu privela devetoro tinejdžera pošto su u hostelu za migrante izbili neredi zbog navodno loše hrane i interneta.

Policija je navela da je reagovala pošto su korisnici hostela, gdje su smješteni maloljetni migranti bez pratnje, palili dušeke i pričinili značajnu materijalnu štetu.

U tom hostelu u istočnom dijelu Soluna živi 30 maloljetnih migranata. Kako prenosi AP, privedeni tinejdžeri su iz Pakistana.

Procjenjuje se da u Grčkoj ima 2.500 migranata bez pratnje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije