Svijet

Pratite nas na Google news

Pretresi u Berlinu, angažovano više od 1.900 policajaca

Pretresi u Berlinu, angažovano više od 1.900 policajaca
Foto: N.N. | Pretresi u Berlinu, angažovano više oo 1.900 policajaca
Srna

BERLIN - Više od 1.900 policajaca učestvuje u pretresima u njemačkoj prijestonici Berlinu u okviru istrage o krijumčarenju ljudi, saopšteno je iz njemačkog tužilaštva.

Kancelarija tužioca u Berlinu saopštila je na Twitteru da je u toku pretres više od stotinu stambenih i poslovnih objekata širom grada. 

U saopštenju se ističe da se pretresi vrše na osnovu optužbi za krijumčarenje ljudima radi radne eksploatacije i organizovanog krijumčarenja stranaca za rad na građevini. 

Iz kancelarije dodaju da trenutno ne mogu otkriti više detalja, jer su pretresi u toku, piše AP.

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije