Svijet

Pucnjava u školi u Nešvilu ostavila više žrtava (VIDEO)

Pucnjava u školi u Nešvilu ostavila više žrtava (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Pucnjava u školi u Nešvilu ostavila više žrtava (VIDEO)

NIŠVIL - ​Pucnjava u privatnoj hrišćanskoj školi u Nešvilu, Tenesi, u ponedjeljak ujutro ostavila je više žrtava prije nego što je policija krenula na napadača, ostavivši osumnjičenog mrtvog, rekli su lokalni zvaničnici.

Pucnjava se dogodila u školi Kovenant, gdje je policijska uprava Nešvila u tvitu objavila da je osumnjičeni mrtav, ali nije precizirala što je tačno dovelo do smrti. Nije precizirano je li osumnjičeni muškarac ili žena.

Vatrogasna služba Nešvila objavila je na Twitteru da je odgovorila na mjesto događaja i da ima "više pacijenata". Nije navedeno ima li žrtava niti koliko ih je ranjeno.

"U školi Kovenant, na Barton Hilsu dogodila se aktivna pucnjava. Pucača je suspendovan od strane MNPD i mrtav je", objavila je policija na Twitteru.

Kovenant škola, osnovana 2001., služba je prezbiterijanske crkve Kovenant u Nešvilu s oko 200 učenika, navodi se na veb stranici škole. Škola ima učenike od predškolskog do šestog razreda i održala je program aktivne obuke strijelaca 2022. godine, izvijestio je "WTVF-TV".

Policija Nešvila nije odmah uzvratila pozive za više detalja, prenosi "Yahoo".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije