Svijet

Pratite nas na Google news

Raspisana potraga za mladićem koji je u Beču izbo Srpkinju i Sirijku

Raspisana potraga za mladićem koji je u Beču izbo Srpkinju i Sirijku
Foto: Twitter | Raspisana potraga za mladićem koji je u Beču izbo Srpkinju i Sirijku
N.N.

Austrijska policija objavila je fotografiju muškarca koji je prošle nedjelje nasred ulice u Beču napao dvije žene, Srpkinju (40) i trudnu Sirijku (21), piše "Krone".

Prema informacijama, napadi su se dogodili 16. jula. Prvo je oko 19.15 časova razbijenom flašom ubo Srpkinju u vrat, usljed čega je žena zadobila teške povrede, a potom, samo nekoliko minuta kasnije napao je Sirijku koju je istim predmetom ubo u predjelu grudi.

Trudnica se srušila, oblivena krvlju. Srećom i ona je preživjela napad, u međuvremenu je puštena na kućno liječenje, a dijete nije pretrpjelo povrede.

Nakon jezivih napada, muškarac je pobjegao i od tada mu se gubi svaki trag. Policija u početku nije željela da dijeli informacije da ne bi ugrozila istragu, međutim sada je objavljena fotografija nabavljena zahvaljujući nadzornim kamerama, a dat je i opis napadača.

U pitanju je muškarac, star oko 25 godina, koji je visok 175 centimetara i ima kratko ošišanu crnu kosu. Kada je nasrnuo na nesrećne žene na sebi je imao crveno-bijelu majicu, piše "Krone".

Policija je apelovala građanima za pomoć, pa poručila da svi koji prepoznaju napadača ili imaju neke informacije o njemu treba da se jave na broj kriminalističke policije.

(Blic.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije