Svijet

Pratite nas na Google news

Rusija u julu isporučuje S-400 Turskoj

Rusija u julu isporučuje S-400 Turskoj
Foto: Ilustracija | Rusija u julu isporučuje S-400 Turskoj
Tanjug

MOSKVA - Juri Ušakov, savjetnik ruskog predsjednika Vladimira Putina, izjavio je da Kremlj očekuje da će raketni sistemi zemlja-vazduh S-400 biti isporučeni Turskoj u julu, kako je i planirano, prenosi TASS.

"Da, dogovor je postignut i sporazumi između Rusije i Turske u tom kontekstu primjenjuju se po planu. Nema problema u bilateralnom kontekstu", kazao je savjetnik Kremlja.

On je upitan da li će isporuka biti obavljena u julu.

"Da, kako je i planirano", rekao je Ušakov.

"Reuters" navodi da je sporazum Turske, članice NATO, sa Moskvom o nabavci S-400 naljutio SAD i pokrenuo pitanje uklanjanja Ankare iz američkog programa borbenih aviona F-35, ukoliko se Turska ne povuče iz sporazuma sa Rusijom.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije