Svijet

Pratite nas na Google news

Ruski raničari zaplijenili tri sjevernokorejska broda

Ruski raničari zaplijenili tri sjevernokorejska broda
Foto: Ilustracija | Ruski raničari zaplijenili tri sjevernokorejska broda
Srna

MOSKVA - Graničari Ruske Federacije zaplijenili su tri sjevernokorejska broda sa 262 mornara u ruskoj ekskluzivnoj ekonomskoj zoni, javili su danas lokalni mediji.

Ruske pogranične snage saopštile su da su brodovi i uhapšeni mornari prebačeni u lučki grad Nahodka.

"Državljani Sjeverne Koreje osumnjičeni su za krivolov jer je u brodovima bilo više od 30.000 sipa i zabranjene ribolovačke opreme", navodi se u saopštenju.

Početkom mjeseca druga grupa sjevernokorejskih ribara uhapšena jeu krivolovu u ruskoj ekskluzivnoj ekonomskoj zoni.

Oni su pružili otpor prilikom hapšenja i zapucali na graničare, prilikom čega je povrijeđeno nekoliko Rusa.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije