Svijet

Sin zapalio oca na spavanju, pa se zabarikadirao u stanu

Sin zapalio oca na spavanju, pa se zabarikadirao u stanu
Foto: Pixnio | Sin zapalio oca na spavanju, pa se zabarikadirao u stanu

​HAMBURG - Dramatične scene odvijale su se u četvrtak uveče u stambenom naselju u Hamburgu. Prema pisanju medija, njemačka policija ubila je muškarca nakon što je otvorio vatru na njih. On je osumnjičen da je prije toga zapalio svog oca u stanu.

U četvrtak uveče oko 11.35 sati, stanovnici zgrade u Hamburgu pozvali su policiju zbog "muškarca koji se ponaša nenormalno".

U isto vrijeme obaviještena je i vatrogasna brigada, koja je pružila pomoć napadačevom ocu zbog teških opekotina.

Kako prenosi "Bild", sumnja se da je sin zapalio oca na spavanju. Nesrećnom čovjeku je pružena pomoć na licu mjesta, nakon čega je prevezen u bolnicu.

U međuvremenu, sin se zabarikadirao u stanu. Kada je policija pokušala da ga uhapsi, on se pojavio na terasi naoružan i ispalio nekoliko hitaca u pravcu policije.

Patrole su odmah zatražile podršku, pa su stigle snage za specijalne operacije. Kada su stigli na lice mjesta, muškarac je ponovo otvorio vatru na policiju. Službenici za specijalne operacije su pucali na čovjeka i pogodili ga. Kako je saopštila policija, napadač je podlegao povredama na licu mjesta. Niko od policajaca nije povrijeđen.

Za sada nije poznato šta je dovelo do toga da sin zapali oca, niti je poznato stanje žrtve.

Policija nastavlja sa istragom, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije