Svijet

Srbin poginuo u eksploziji kamiona u Americi (VIDEO)

Srbin poginuo u eksploziji kamiona u Americi (VIDEO)
Foto: GoFundMe | Srbin poginuo u eksploziji kamiona u Americi (VIDEO)

Bojan Petrović (36) iz Srbije tragično je stradao prije nekoliko dana u Americi, kada je eksplodirao kamion koji je vozio.

Bojan je poginuo u jutarnjim časovima 24. novembra, kada je u prikolicu njegovog kamiona udarilo drugo vozilo, usljed čega je došlo do prevrtanja kamiona i eksplozije.

Prema riječima portparola policije, žena (39) koja je vozila automobil "nissan altima" je iz nepoznatog razloga zakačila zadnji desni dio Bojanove prikolice. Kamion je poletio i udario u betonsku bankinu, nakon čega se prevrnuo na krov i zapalio, piše Telegraf.

U toku je istraga o čitavom slučaju, a porodica stradalog Bojana sada pokušava da prikupi novac kako bi mogli da njegovo tijelo vrate u Srbiju i sahrane ga.

Prema riječima Bojanovih prijatelja, riječ je o dobrom i poštenom mladiću.

"Iza sebe u Srbiji ostavio je neutješne roditelje i sestru sa malim djetetom, koje je podizala uz njegovu finansijsku pomoć. Sada im predstoje veliki troškovi, i pozivamo sve ljude dobre volje da im olakšamo tešku situaciju u kojoj su se našli", navodi se na stranici GoFundMe, gdje se skuplja novac za pomoć porodici Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije