Svijet

MMA borac porijeklom iz Drvara umro u Americi

MMA borac porijeklom iz Drvara umro u Americi
Foto: N.N. | MMA borac porijeklom iz Drvara umro u Americi

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik preminuo je u SAD, gdje je živio i radio. Igrom sudbine, Perkić se proslavio 2017, kada je preživio napad lopova koji su htjeli da mu otmu kola i deset puta ga uboli nožem, ali je on uspio da ih isprebija i spriječi krađu.

"Bivša MMA zvijezda Srpski ratnik izboden nasmrt", izvjestio je portal Amarketnjuz prenoseći potresne objave kojim su se Perkićevi mnogobrojni prijatelji oprostili od njega na društvenim mrežama. Počast su mu odale i bivše kolege iz MMA.

Međutim, kako je za "Nezavisne" potvrdio blizak rođak Perkića, on je umro od srčanog udara.

"Nezavise" saznaju da je Perkić porijeklom iz Drvara, te da je nakon rata živio u Banjaluci odakle se odselio u SAD. 

"Bio si veliki borac i još bolji čovek. Jedan od najtvrđih momaka sa kojim sam ikada imao zadovoljstvo deliti ring. Počivaj u miru", napisao je Danijel Soko.

"Mnogo godina je pazio na sve nas, a sada će nas paziti sa boljeg mesta. Bio je jedan od rijetkih časnih ljudi, nevjerovatan otac koga su mnogi voljeli i poštovali. Njegov smisao za humor i osmijeh zaista će nedostajati", objavio je na svojoj internet stranici Džo-kets pab u Milvokoju, gdje je Perkić radio kao obezjbeđenje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije