Svijet

Suprug mlade koja je poginula u nesreći dobio ogromnu odštetu

Suprug mlade koja je poginula u nesreći dobio ogromnu odštetu
Foto: Pixabay | Suprug nevjeste koja je poginula u nesreći dobio ogromnu odštetu

FOLI BIČ - Suprug nevjeste koja je poginula na dan svog vjenčanja u saobraćajnoj nesreći u Južnoj Karolini, koju je navodno izazvao pijani vozač, dobiće odštetu od skoro milion dolara, prenose lokalni mediji.

List "The Post and Courier" izvijestio je da će udovac Arik Hačinson dobiti oko 863.300 dolara od barova u Foli Biču, poput "Drop in bar end deli" i "Krab šek end snaper džekets", kao i od rent-a-kar kompanije, prenosi AP.

Hačinson je tužio kompanije nakon što je Džejmi Li Komoroski prošle godine izazvala sudar kada je udarila svojim iznajmljenim vozilom u kola za golf u kojima su bili Hačinson i njegova nevjesta, 34-godišnja Samanta Miler.

Prilikom sudara, kola za golf su odletjela 90 metara. Miler je umrla na mjestu, dok je Hačinson zadobio povredu mozga i višestruke prelome kostiju. Hačinson je u tužbi naveo da je Komoroski bila pijana, jer je posjetila nekoliko barova u Foli Biču. Kako je navedeno, Komorski je imala tri puta više alkohola u krvi nego što je to zakonom dozvoljeno. U septembru je optužena za krivično djelo vožnje pod dejstvom alkohola koje je za posljedicu imalo smrt, ubistvo iz nehata i dvije tačke optužnice za krivično djelo vožnje pod dejstvom alkohola koje je za posljedicu imalo teške tjelesne povrede.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije