Svijet

Pratite nas na Google news

Tramp: Radimo na uvođenju snažnih sankcija Turskoj

Tramp: Radimo na uvođenju snažnih sankcija Turskoj
Foto: Tanjug/AP | Tramp: Radimo na uvođenju snažnih sankcija Turskoj
Srna

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp saopštio je da zajedno sa Kongresom, uključujući predstavnike Demokratske stranke, radi na uvođenju "snažnih sankcija Turskoj".

Tramp je naveo da se Kurdi i Turska bore jedni protiv drugih već mnogo godina i da Ankara smatra Radničku partiju Kurdistana "najgorim teroristima od svih".

"Drugi će možda htjeti da se pridruže i bore za ovu ili onu stranu. Pustite ih neka se bore. Mi ćemo pažljivo pratiti situaciju", napisao je Tramp.

Tramp je podsjetio da je prije dvije godine Irak trebao da se bori protiv Kurda u drugom dijelu Sirije.

"Mnogi su tada željeli da se mi borimo zajedno sa Kurdima protiv Iraka. Rekao sada tada `ne` i Kurdi su napustili borbe i to dva puta. Sada se ista stvar događa sa Turskom", napisao je Tramp na Twitteru.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije