Svijet

Pratite nas na Google news

Tramp želi da bude domaćin sljedećeg samita G7

Tramp želi da bude domaćin sljedećeg samita G7
Foto: Tanjug | Tramp želi da bude domaćin sljedećeg samita G7
Tanjug

BIJARIC - Američki predsjednik Donald Tramp izrazio je želju da bude domaćin sljedećeg samita zemalja Grupe 7, a kao lokaciju je predložio odmaralište sa golf terenom, koje posjeduje u Majamiju.

Tramp je u Bijaricu izjavio da bi njegovo odmaralište na Floridi bilo "savršen izbor", što zbog svoje veličine, što zbog činjenice da je udaljeno pet minuta automobilom od aerodroma u Majamiju, prenosi Reuters.

"Sviđa im se lokacija hotela, takođe im se sviđa to što je jako blizu aerodroma. I nalazi se u Majamiju, tako da je to sjajno područje", rekao je Tramp.

Američki predsednik kaže da konačna odluka nije donesena, ali da je lokacija koju je on ponudio daleko najbolja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije