Svijet

Pratite nas na Google news

U Epstajnovoj kući pronađen Klintonov portret na kojem je u haljini

U Epstajnovoj kući pronađen Klintonov portret na kojem je u haljini
Foto: Ilustracija | U Epstajnovoj kući pronađen Klintonov portret na kojem je u haljini
N.N.

Dok se slučaj Džefrija Epstajna odmotava, u javnost izlazi sve više nevjerovatnih detalja iz života zloglasnog američkog milijardera.

Epstajn je tokom burnog života razvio mrežu uticajnih i moćnih prijatelja, poput Bila Klintona, Donalda Trampa i Bila Gejtsa. U jednom od svjedočenja koja su se ovih dana pojavila, navodi se da se u Epstajnovoj vili na Menhetnu, između ostalog, nalazi i veoma neobičan portret Bila Klintona.

Na slici je bivši američki predsjednik obučen u žensku haljinu i cipele sa štiklama, piše "Daily Mirror".

Pretpostavlja se da se stolica u kojoj Klinton na slici sjedi nalazi u Ovalnom kabinetu u Bijeloj kući, jer se vidi dio grba predsjednika i prepoznatljivog plavog tepiha.

Iako neki mediji spekulišu da je haljina referenca na Moniku Levinski, ona zapravo podsjeća na haljinu koju je Hilari Klinton nosila na prijemu u Centru Kenedi 2009. godine.

Slika pod nazivom "Parsing Bill" pripisuje se australijsko-američkoj umjetnici Petrini Rajan Klajd.

"To je apsolutno Bil Klinton. Bilo je šokantno, to je definitivno njegova slika. Bila je to veoma provokativna, seksualna slika. Nosio je visoke potpetice i plavu haljinu, a ruka mu je bila u čudnom položaju", rekao je anonimni svjedok.

Epstajn, koji je bio optužen za zlostavljanje djevojčica, pronađen je mrtav u svojoj ćeliji u Njujorku.

(Kurir)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Prilika za mlade političare i političarke iz BiH

Marketing tim / 23.01.2020 00:00

U oktobru 2020. godine održaće se lokalni izbori u BiH, a na listama će biti i mlade osobe do 30 godina starosti, sa ili bez prethodnog političkog iskustva. Mlade vidimo kao ključni resurs za kreiranje novih ideja i stvaranje ugodnijeg ambijenta življenja.

Međutim da bi mladi mogli odgovoriti ovom zadatku i ispuniti očekivanja neophodno je da znaju kako funkcionira politički sistem u BiH, kako da zagovaraju nove ideje i stvaraju promjene i na posljetku da su uvezani s drugim mladima sličnih razmišljanja.

Institut za razvoj mladih KULT razvio je poseban program za omladinske političke lidere i liderice pod nazivom UMiDp, a upravo je otvoren poziv za treću generaciju mladih političara/ki ove obuke.

Obuka se sastoji od tri petodnevna modula, koji će se održati u februaru, aprilu i maju. Institut pokriva troškove prijevoza, smještaja i hrane za odabrane polaznike/ce.

U toku 2018. i 2019. g. ovu obuku pohađale su dvije generacije, 43 polaznika/ice iz 28 lokalnih zajednica iz 13 različitih stranaka, registriranih u BiH. Njihova iskustva pogledajte u videu:

Rok za dostavljanje prijava za treću generaciju je do nedjelje, 26. 1. 2020. godine do 23.59 sati, a prijave se dostavljaju isključivo putem online linka: http://mladi.org/myURL/umidp3.

Najčitanije