Svijet

U kući u Čikagu našli tijela roditelja i dvoje djece

U kući u Čikagu našli tijela roditelja i dvoje djece
Foto: Printscreen/YouTube | U kući u Čikagu našli tijela roditelja i dvoje djece

ČIKAGO - Policija je u kući na području Čikaga pronašla tijela roditelja Alberta Rolona i Zoraldu Bartolomei i njihove dvoje djece.

U nedelju uveče, član porodice je alarmirao policiju i zamolio ih da provjere porodicu jer se jedna od žrtava tog dana nije pojavila na poslu, rekao je Kris Bern, zamjenik načelnika policijske uprave u Romeovilu.

"Ne vjerujemo da je počinilac među žrtvama. Ne radi se o ubistvu i samoubistvu. Pronašli smo tri psa u kući, oni su takođe upucani i ubijeni", rekao je Bern na konferenciji za novinare, prenio je "NBC News".

"Roditelji su identifikovani kao Alberto Rolon i Zoralda Bartolomei. Još nije poznato da li su bili u braku, ali su roditelji dvoje djece koja su upucana. Poznat je i identitet maloljetnika, ali zbog osjetljivosti prirode istrage, ne možemo da objavimo njihovu starost i pol", dodao je on.

Jedna od žrtava nije se pojavila na poslu u nedjelju u šest sati ujutro i nije odgovarala na telefonske pozive tokom dana, što je izazvalo zabrinutost članova porodice, saopštila je policija.

Tijela su otkrivena u nedjelju naveče. Detektivi veruju da se pucnjava dogodila između 21 sat u subotu i pet ujutro u nedjelju. Motiv još nije poznat. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije