Svijet

Pratite nas na Google news

U nekoliko saobraćajnih nesreća slupano više od 100 vozila

U nekoliko saobraćajnih nesreća slupano više od 100 vozila
Foto: Wellington Fire Protection District | U nekoliko saobraćajnih nesreća slupano više od 100 vozila
Agencije

​Snježna oluja koja je polovinom marta pogodila državu Kolorado u SAD prouzrokovala je nekoliko lančanih sudara na jednoj dionici autoputa I-25.

Iako se zima na sjevernoj hemisferi zvanično završava za nekoliko dana, u Sjedinjenim Državama je pred sam kraj još jednom pokazala svoje zube.

Snježni ciklon koje je prošle sedmice pogodio saveznu državu Kolorado izazvao je poljedicu na putu i drastično smanjio vidljivost, pa su vozači koji nisu prilagodili brzinu kretanja doveli do više lančanih sudara.

Kako su na Facebooku objavili lokalni vatrogasci koji su učestvovali u spasavanju putnika zarobljenih u svojim vozilima nakon udesa, u nekoliko saobraćanih nezgoda učestvovalo je 100 vozila – kamiona i putničkih automobila.

Oni su objavili i fotografije sa lica mjesta, a dva najteža lančana sudara dogodila su se na sekciji autoputa I-25 ne dužoj od jednog i po kilometra. U prvom je učestvovalo 30, a u drugom oko 40 vozila.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije