Svijet

U stanu pronašli zadavljenu manekenku

U stanu pronašli zadavljenu manekenku
Foto: N.N. | U stanu pronašli zadavljenu manekenku

Policija je pronašla tijelo bivšeg Playboyevog modela Christine Kraft (36) u njenom stanu u predgrađu Ardmorea, u saveznoj državi Pensilvaniji.

Prema nalazu obdukcije, ubica je zadavio atraktivnu manekenku i nanio joj ozljede tupim predmetom. Ali cijeli slučaj obavijen je velom tajne - djevojka je ubijena u srijedu u mirnoj četvrti u koju se doselila prije nedjelju dana, a policija još nikoga nije osumnjičila za ubistvo, piše Daily Mail.

Neko je pozvao policiju da provjeri je li s Christinom sve u redu. Pronašli su je mrtvu u spavaćoj sobi, ali nisu otkrili ko ih je nazvao. U šturom saopštenju, lokalna je policija samo navela da nemaju razloga vjerovati da postoji prijetnja za druge stanovnike u komšiluku. 

Izvori iz policije kažu da su nadzorne kamere na zgradi snimile da je Kraft ušla s muškarcem, a policija vjeruje da je muškarac napustio zgradu tako što je skočio s balkona. 

Da stvar bude čudnija, tri dana prije ubistva Kraft je prijavila policiji da joj je ukradeno nekoliko komada nakita i dizajnerske torbice.

Osim za Playboy, fotografije lijepe manekenke objavili su magazin Maxim, Vanity Fair, a radila je za brend donjeg rublja Victoria's Secret i kozmetički brend Smashbox.  

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije