Svijet

Uznemirujuća fotografija Srbina kom je prerezan grkljan u Španiji

Uznemirujuća fotografija Srbina kom je prerezan grkljan u Španiji
Foto: N.N. | Uznemirujuća fotografija Srbina kom je prerezan grkljan u Španiji

KOSTA DEL SOL - Srpski državljanin kuhinjskim nožem prerezao je vrat sunarodniku na ljetovanju u poznatom španskom ljetovalištu Kosta del Sol.

Uznemireni prolaznici u šoku su posmatrali prizor kao iz krimi filmova kada je jedan muškarac prerezao vrat drugom čovjeku na balkonu hotela, da bi ga potom vezao za ogradu terase dok mu se krv slivala niz tijelo.

Španski portal "Olive pres" objavio je fotografiju nesvakidašnje drame na kojima se vidi muškarac bez kose koji vitla nožem, prijeti i dobacuje prolaznicima, kao i vezana žrtva oblivena krvlju sa obmotanim peškirom na mjestu povrede. 

Prema navodima španske policije, počinilac je uhapšen, a nesrećnom čovjeku spašen je život zahvaljujući britanskim tursitima koji su hitro odreagovali i pomogli policiji, saopštile su španske vlasti.

Turisti su, naime, primijetili kako kako jedan muškarac na trećem spratu hotela drži drugog čovjeka krvavog i vezanog za ogradu.

Nakon što su prolaznici pozvali policiju, jedinice interventne jedinice došle su ispred hotela i zatekle muškarca kako prijeti čovjeku sa prerezanim vratom da će ga ubiti. U tim trenucima i dalje je držao veliki kuhinjski nož pod njegovim vratom.

POVEZANA VIJEST: Srbin u Španiji prerezao vrat zemljaku na balkonu VIDEO

Žrtva je spasena zahvaljujući prisebnosti muškarca i žene iz velike Britanije koji su se nalazili u sobi pored. Oni su dali policajcima ključeve od svoje sobe koji su brzo ušli unutra i preko balkona pregovarali sa Srbinom čiji identitet još nije otkriven.

SMIJAO SE I NAMIGIVAO DOK SU GA HAPSILI

Policajka je uspjela da odvrati napadača od sumanute ideje, dok je njen kolega u tom trenutku već ušao u sobu u kojoj se odigravala scena kao iz krimi filmova i uspio da razoruža srpskog državljanina.

Muškarac je uhapšen i odveden u policijsku stanicu, a prema riječima svedoka, dok ga je policija vodila, smijao se i namigivao prisutnima.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije