Svijet

Uznemirujući snimci: Vlasnik kioska izbo supružnike nakon što mu je žena bacila bebu na ulicu

Uznemirujući snimci: Vlasnik kioska izbo supružnike nakon što mu je žena bacila bebu na ulicu
Foto: Screenshot | Uznemirujući snimci: Vlasnik kioska izbo bračni par nakon što mu je žena bacila bebu na ulicu

Na internetu se pojavio šokantan snimak na kojem se vidi žena kako kolica sa osmomjesečnom bebom baca na ulicu, tokom smrtonosne tuče noževima sa njenim roditeljima.

Johana Pinjones Iter (38) i njen suprug Horhe Huerta (40) započeli su tuču sa vlasnikom jednog kioska u čileanskom gradu Antofagasta, nakon što su ga optužili da je izbušio gume na njihovom vozilu.

Na snimku, koji je objavio CCTV, vide se dječija kolica koja stoje pored kioska, a tokom tuče Pinjones Iter ih uzima i baca ih na put, dok majka trči pokušava da spasi bebu.

Pinjones Iter i njen suprug tvrde da sa vlasnikom kioska imaju dugogodišnji spor, a sada su ga optužili i da je sabotirao njihovo vozilo.

Na početku videa vdi se 36-godišnja žena sa kolicima koja čeka svog supruga da zatvori kiosk, a onda se pojavljuju Pinjones Iter, njeni suprug i kćerka, te još jedna osoba, svi naoružani nečim što liči na štapove.

Ženska osoba, za koju se pretpostavlja da je kćerka osumnjičene, vuče majku bebe za kosu dok ona pokušava da zaštiti supruga kojeg su napali.

Potom vlasnik kioska izlazi sa velikim nožem i ubada Pinjones Iter u prsa, a potom i njenog supruga koji je podlegao povredama.

Potom je uslijedio detalj kada baca bebu na ulicu. Svjetski mediji pišu da je otac bebe potom i nju izbo te da je i ona preminula prije nego što je stiga Hitna pomoć.

Njihova kćerka i četvrta osoba su povrijeđeni i nalaze se u bolnici.

Zvaničnih informacija o zdravstvenom stanju bebe nema, ali "Daily Mail" piše da nije ozbiljnije povrijeđena.

Upozoravamo da je snimak uznemirujućeg karaktera!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije