eSport i igrice

"Call of Duty: Warzone" od sada dostupan i na mobilnim telefonima

"Call of Duty: Warzone" od sada dostupan i na mobilnim telefonima
Foto: Twitter / Printscreen | "Call of Duty: Warzone" od sada dostupan i na mobilnim telefonima

Izdavački div u svijetu igrica, ​Activision, je izdao "Call of Duty: Warzone Mobile", mobilnu verziju svoje popularne betl rojal igre koja se može besplatno preuzeti na iOS-u i Androidu.

Nakon dugog iščekivanja i zahtjevanja korisnika, Activison je izdao mobilnu verziju svoje popularne betl rojal igre - "Call of Duty: Warzone Mobile". Riječ je o igri koja je dostupna za besplatno preuzimanje na iOS-u i Androidu, a koja je pritom odvojena od obične mobilne verzije "Call of Dutyja".

Oni koji su već igrali mobilnu verziju "Call of Dutyja", biće upoznati s kontrolama koje su ostale jednake. Upravljanje se odvija putem dodira na zaslonu ili pomoću kontrolera koji se može spojiti na mobitel. Igra podržava Microsoftov standardni Xbox kontroler, Xbox Elite, ali i Sonyjeve DualShock 4 i DualSense kontrolere.

Posebno je zanimljivo i to što se napredak na oružju, XP bodovi i postignuća dijele na svim platformama, sve dok je korisnik prijavljen svojim Activision računom. To u praksi znači da loadutovi ostaju jednaki na konzoli, mobilnom i računaru.

Za igranje "Warzone Mobilea" potrebno je prvo preuzeti oko 1.5 GB podataka s Google Playa ili Apple Storea, a pri pokretanju igre još oko 5 GB, prenosi "Bug".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije