eSport i igrice

Fallout 76 beta 'survival' mod planiran za mart

Fallout 76 beta 'survival' mod planiran za mart
Foto: N.N. | Fallout 76 beta 'survival' mod planiran za mart

Iz izdavačke kuće Bethesda najavili su novi 'survival' mod za video igru Fallout 76. Novi mod bi trebao biti u funkciji u martu ove godine, a iz izdavačke kuće su dali bolji uvid u to kako bi novi mod trebao izgledati.

Naime, novi 'survival' mod bi trebao biti odvojen od glavne igre (koja će se od sada zvati 'adventure' mod). Kada budete ulazili u igru, imaćete opciju biranja između originalnog 'adventure' moda i novog 'survival' moda.

"Isti zadaci, događaji i priče na koje ste navikli u 'adventure' modu biće dostupni i u novom 'survival' modu", naveli su iz Bethesde.

Takođe, moći će se igrati sa već postojećim likom, ali će biti dostupna i opcija pravljenja novog. Progres, tokom igre sa već postojećim likom, odraziće se i na 'adventure' mod. "To znači da, ako potrošite sve metke, ako podignete nivo (level), ako izvršite neki 'quest' ili ako nađete neko novo oružje u 'survival' modu, to će se odraziti i na 'adventure' mod", navode oni.

U novom 'survival' modu će svi igrači, osim saigrača ili 'public event' partnera, biti neprijateljski nastrojeni, tako da neće biti potrebe za 'low-damage' udarcem koji poziva na borbu. "Možete napasti druge igrače bez najave, što znači da svaki susret sa neprijateljem može biti smrtonosan u tren oka", dalje navode iz Bethesde. Sistem skaliranja levela iz 'adventure' moda ostaje isti, što igračima sa manjim levelom pomaže u borbi protiv igrača sa većim levelom.

Nije poznato šta će se desiti poslije pogibije u novom 'survival' modu, ali su iz kompanije naglasili da će eksperimentisati u pogledu tog pitanja. Takođe, novi mod će sadržavati 'leaderboard', tako da ćete moći vidjeti koliko ste dobri u odnosu na druge igrače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije