eSport i igrice

GTA Online: Igračima čitav mjesec besplatne nagrade

GTA Online: Igračima čitav mjesec besplatne nagrade
Foto: N.N. | GTA Online: Igračima čitav mjesec besplatne nagrade

Igrače „Grand Theft Auto Online“ čeka besplatan GTA novac za prijavu kroz svaki vikend u februaru. Za prijavu je potrebno manje od minut, a najveće nagrade čekaju one sa najvećim brojem prijava.

Ako ste igrač GTA Online onda ste već upoznati sa ovom procedurom. „GTA Money“ je valuta koja se koristi i troši u igri kako bi priuštili različite stvari. Kroz čitav februar, jedna prijava nagrađuje se iznosom od 250.000$ „in-game“ novca, koji bi trebao biti uplaćen na račun igrača sljedećeg vikenda. Ako se prijavljujete svaki vikend, možete zaraditi i do milion.

Igračima će trebati taj novac i ako planiraju učestvovati u nečemu što bi drugo ažuriranje moglo ponuditi: „RC Bandito“. Automobil s daljinskim upravljanjem koji zahtijeva od igrača da posjeduju Arenu kako bi mogao priuštiti ovu mašinu za uništavanje, koji može biti opremljen svim vrstama oružja i alata.

Maksimalna opasnost, nikakav lični rizik, izjavila je „Rockstar Games“ kompanija. „Mali automobil udara po ulicama Los Santosa, spreman da se prilagodi nizu eksplozivnih iznenađenja, uključujući kinetičke i EMP mine, te kolekciji jedinstvenih vizuelnih modifikacija i još mnogo toga. Ako uživate gledajući svoje neprijatelje kako bježe u panici od ovoga vozila, ovo je jedina igra koja vam je potrebna“.

Takođe, postoji i osam novih „RC Bandito“ trka koje će isplaćivati dupli GTA novac i reputaciju kako bi se igračima pružio način da zarade još više novca.

Ako ste novi u GTA Online svijetu, trebali bi da provjerite nove „Multiplayer“ modove dodate kao dio Arena rata. Nisu svi pobjednici, ali cijeli novi dio GTA „Player vs Player“-a koji je usmjeren na borbe vozilima poprilično je dobar. Možda ćete takođe uložiti novac na neka od specijalnih oružja koja su nedavno dodata u igru.

U narednih par sedmica, Rockstar obećava dvostruki novac i na „Gunrunning, Doomsday Heist i Adversary“ modovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije