eSport i igrice

Imamo novog operativca u "Rainbow Six: Siege" igrici (VIDEO)

Imamo novog operativca u "Rainbow Six: Siege" igrici (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Imamo novog operativca u "Rainbow Six: Siege" igrici (VIDEO)

​Proteklog vikenda "Ubisoft" je predstavio četvrtu sezonu osme godine "Rainbow Six: Siege". Nova sezona, naziva se "Operation Deep Freeze" i sa sobom donosi jednog operativca i novu mapu u igru.

Tubarao je operativac koji se nalazi na strani odbrane. U svom arsenalu ima Zoto kanister, bacajući uređaj koji može zalediti površine pri dodiru s njima. Ono što je dobro jeste da ovo funkcioniše savršeno protiv operativaca kao što su Termit, Hibana i Ajs jer im može zaustaviti njihove eksplodirajuće naprave koje uništavaju zidove. Ako napadači budu hodali na zaleđenoj površini, biće spori i ostavljaće tragove na istom.

Što se oružja tiče, ovaj portugalski operativac može birati između MPX-a i AR-15.50 kao primarne odabire. Kao sekundarno oružje, sa sobom nosi P226 Mk 25 pištolj. Takođe, Tubarao može birati između Nitro ćelije i Proksimiti alarma kao dodatne naprave koje nosi sa sobom. Nova mapa je Lair, bivša vojna baza koja se nalazi u pećini.

U igru se uvodi i AI plejlista koja će igračima pomoći da igraju mečeve protiv vještačke inteligencije protivnika. AI neprijatelj baziraće se na prikupljenim podacima stvarnih igrača. Zasad će se igrati samo na Klabhausu i to u modu bombe. Igrači će moći birati između početnog i naprednog nivoa težine. Osim toga, uvodi se i plac, na kojem će igrači moći kupovati i prodavati skinove putem R6 Kredita. Ono će biti dostupno na PC-ju i mobilni uređajima.

Granate će oslabiti kako bi mečevi bili balansiraniji. Više ih se neće moći zadržavati, već će imati tajmer od četiri sekunde nakon što ih se baci. Isti može biti malo skraćen ako se granata odbije od površine. Kao razlog micanja mogućnosti zadržavanja, iz "Ubisofta" navode da je to zbog toga što su granate bile preučinkovite prilikom ubijanja protivnika i uništavanja uređaja, navodi "Hcl". Sve ove promjene već su dostupne na testnim serverima koji će biti na raspolaganju igračima sljedeće dvije sedmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije